2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Διερεύνηση Υπογόνιμου ζευγαριού
Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός

Η διερεύνηση της υπογονιμότητας και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αποτελούν κρίσιμες διαδικασίες για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επίτευξη της επιθυμητής εγκυμοσύνης. Η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, ειδικός μαιευτήρας-γυναικολόγος χειρουργός με έδρα την Ξάνθη, προσφέρει προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές για τη διερεύνηση της υπογονιμότητας και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Κατά τη διερεύνηση της υπογονιμότητας, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού χρησιμοποιεί μια ποικιλία προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών και εξετάσεων για να ανιχνεύσει τυχόν παθολογίες ή παράγοντες που επηρεάζουν την αναπαραγωγική ικανότητα του ζευγαριού.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Αυτές οι εξετάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν αιματολογικές εξετάσεις, εξετάσεις ορμονικού προφίλ, εξετάσεις ευστεριδίων, υπερηχογραφίες, και άλλα εξειδικευμένα τεστ που αποσκοπούν στον εντοπισμό των πιθανών παραγόντων που επηρεάζουν την υπογονιμότητα.

Όταν απαιτείται υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού παρέχει εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη φροντίδα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τεχνικές όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), η ενδομητρική εμφύτευση, η ινσουλινοανθεκτικότητα, και άλλες μορφές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ανάλογα με τις ανάγκες και την κατάσταση κάθε ζευγαριού.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού αποτελεί μια πολύτιμη πηγή υποστήριξης και φροντίδας για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αναπαραγωγή. Με την εξειδικευμένη γνώση και την αγάπη της για την ανθρωπιστική ιατρική, δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την υγεία και την ευεξία των ασθενών της.  
     
     
    2541066091