2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση
Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός - Ξάνθη

Η Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, εξειδικευμένη μαιευτήρας-γυναικολόγος χειρουργός με έδρα την Ξάνθη, προσφέρει μια πλήρη γυναικολογική εξέταση που καλύπτει τις ανάγκες υγείας και ευημερίας των γυναικών. Η εξέταση αυτή περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες και δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων του τεστ Παπανικολάου και του τεστ hpv DNA, με στόχο την πρόληψη, την ανίχνευση και τη διάγνωση πιθανών γυναικολογικών προβλημάτων.

Το τεστ Παπανικολάου είναι μια διαδικασία ανίχνευσης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και προβλημάτων που σχετίζονται με τον κολπικό τοίχο. Αυτή η διαδικασία εμπλέκει τη συλλογή κυτταρικού δείγματος από τον τραχήλο και την ανάλυσή του υπό μικροσκόπιο για την ανίχνευση ανωμαλιών.

Το τεστ hpv DNA αποσκοπεί στην ανίχνευση του ιού του ανθρώπινου παπιλλώματος (hpv), ο οποίος είναι συχνά συνδεδεμένος με την ανάπτυξη καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Αυτό το τεστ επιτρέπει την πρόληψη και την παρακολούθηση των γυναικών με υψηλό κίνδυνο εκτεθειμένων σε αυτόν τον ιό.

Μέσω αυτών των διαδικασιών, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού παρέχει μια ολοκληρωμένη και συνεκτική εξέταση για την προστασία και τη διατήρηση της υγείας των γυναικών. Μέσω της έγκαιρης ανίχνευσης και διάγνωσης πιθανών προβλημάτων, οι γυναίκες μπορούν να λάβουν τις κατάλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις και να διασφαλίσουν την υγεία και την ευεξία τους.