2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Γυναικολογικές Επεμβάσεις
Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός

Οι γυναικολογικές επεμβάσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εξειδικευμένης φροντίδας που προσφέρει η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, ειδικός μαιευτήρας-γυναικολόγος χειρουργός στην Ξάνθη. Με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της γυναικολογίας, αναλαμβάνει διάφορες επεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ασθενών της.

Ανάμεσα στις επεμβάσεις που πραγματοποιεί συγκαταλέγονται η αφαίρεση ινομυωμάτων, η αντιμετώπιση κύστεων ωοθηκών, η εκτομή πολυπόδων καθώς και οι υστεροσκοπήσεις.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Κάθε επέμβαση προηγείται από διεξοδική εκτίμηση της κατάστασης της ασθενούς και συζήτηση των επιλογών θεραπείας, προσφέροντας έτσι εξατομικευμένη προσέγγιση και φροντίδα.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού εξασφαλίζει ασφαλείς και αποτελεσματικές επεμβάσεις, προσφέροντας την απαιτούμενη φροντίδα και υποστήριξη σε κάθε ασθενή.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Μέσα από την επαγγελματική της δέσμευση και την εμπειρία της, διασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών της.  
     
     
    2541066091