2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Παρακολούθηση Κύησης
Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός

Η παρακολούθηση της κύησης αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την υγιή εξέλιξη της εγκυμοσύνης και την ευεξία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού. Η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, εξειδικευμένη μαιευτήρας-γυναικολόγος χειρουργός με έδρα την Ξάνθη, προσφέρει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη παρακολούθηση κύησης με τη χρήση υπερηχογραφίας 3D - 4D.

Η υπερηχογραφία 3D - 4D αποτελεί μια προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθούν την ανάπτυξη του εμβρύου με ακρίβεια και να προβάλλουν εικόνες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Αυτό το είδος υπερηχογραφίας προσφέρει στιγμιαίες, ρεαλιστικές εικόνες του εμβρύου στον μήτρα και μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την ανάπτυξή του.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Μέσω της παρακολούθησης κύησης με υπερηχογραφία 3D - 4D, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού παρέχει στις μελλοντικές μητέρες τη δυνατότητα να δουν το παιδί τους με μοναδικό τρόπο, ενισχύοντας έτσι τη συναισθηματική σύνδεσή τους με το αγέννητο παιδί τους. Επιπλέον, η υπερηχογραφία 3D - 4D μπορεί να ανιχνεύσει πιθανά προβλήματα υγείας ή ανωμαλίες στην ανάπτυξη του εμβρύου, επιτρέποντας έτσι στην ιατρική ομάδα να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Με τη συνδυασμένη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού εξασφαλίζει ότι η παρακολούθηση κύησης των ασθενών της είναι ασφαλής, ενημερωμένη και εξειδικευμένη, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας για τις μελλοντικές μητέρες και τα αγέννητα παιδιά τους.

 
     
     
    2541066091