2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com

Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού
Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός
Γυναικολογική Εξέταση - Παρακολούθηση Κύησης - Τοκετός - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή - Γυναικολογικες Επεμβάσεις - Εφηβεία - Εμμηνόπαυση - Ξάνθη


Καλωσορίσατε στο Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο της δρ. Χιουμεϊράς Αμέτ Ογλού, ενός χώρου αφιερωμένου στη φροντίδα και την υγεία των γυναικών σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Με μια προσέγγιση που συνδυάζει εξειδικευμένη γνώση, σύγχρονο εξοπλισμό και ανθρωποκεντρική φροντίδα, διασφαλίζουμε την πλήρη ευημερία και την εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη για κάθε ασθενή μας.

Η Δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ξάνθη, αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της ιατρικής παράδοσης στην περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα και την εξειδίκευσή της στον τομέα της μαιευτικής-γυναικολογίας, επέστρεψε στην πατρίδα της για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις γυναίκες της περιοχής.

Στο Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο μας, η ασφάλεια, η άνεση και η εμπιστοσύνη των ασθενών μας αποτελούν τις απόλυτες προτεραιότητες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αφήσετε τη φροντίδα της υγείας σας στα καλά χέρια μας.

 

Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση

Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση

Η εξέταση αυτή περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες και δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων του τεστ Παπανικολάου και του τεστ hpv DNA, με στόχο την πρόληψη, την ανίχνευση και τη διάγνωση πιθανών γυναικολογικών προβλημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακολούθηση Κύησης

Παρακολούθηση Κύησης

Η παρακολούθηση της κύησης αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την υγιή εξέλιξη της εγκυμοσύνης και την ευεξία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοκετός

Τοκετός

Με την εμπειρία της, η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού διασφαλίζει ότι η διαδικασία του τοκετού προχωρά ομαλά και με ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διερεύνηση Υπογόνιμου ζευγαριού

Διερεύνηση Υπογόνιμου ζευγαριού

Η διερεύνηση της υπογονιμότητας και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αποτελούν κρίσιμες διαδικασίες για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επίτευξη της επιθυμητής εγκυμοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικογενειακος Προγραμματισμός

Οικογενειακος Προγραμματισμός

Με βάση την εξειδίκευση και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική και φροντίδα στους ασθενείς της σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού και αντισύλληψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εφηβεία

Εφηβεία

Αναλαμβάνει την εκπαίδευση και την ενημέρωση των νέων για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους και προσφέρει συμβουλές σχετικά με την υγιεινή, τη διατροφή, τη σεξουαλική υγεία και την προστασία από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση

Συζητά τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και στον ψυχισμό των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και προσφέρει ενδεχομένως θεραπευτικές επιλογές για τη διαχείριση των συμπτωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυναικολογικές Επεμβάσεις

Γυναικολογικές Επεμβάσεις

Με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της γυναικολογίας, αναλαμβάνει διάφορες επεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ασθενών της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ