2541066091 Θερμοπυλών 10-12, Ξάνθη ametoglu.humeyra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Εφηβεία - Εμμηνόπαυση
Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού Ειδική Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός

Η εφηβεία και η εμμηνόπαυση αποτελούν δύο σημαντικά στάδια στη ζωή μιας γυναίκας, και η δρ. Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, ειδική μαιευτήρας-γυναικολόγος χειρουργός με έδρα την Ξάνθη, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για να προσφέρει στήριξη και φροντίδα σε κάθε φάση αυτών των μεταβατικών περιόδων.

Κατά την εφηβεία, η δρ. Αμέτ Ογλού παρέχει εξειδικευμένη προσέγγιση για τη διαχείριση των γυναικείων υγειονομικών θεμάτων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Αναλαμβάνει την εκπαίδευση και την ενημέρωση των νέων για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους και προσφέρει συμβουλές σχετικά με την υγιεινή, τη διατροφή, τη σεξουαλική υγεία και την προστασία από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Όσον αφορά την εμμηνόπαυση, η δρ. Αμέτ Ογλού προσφέρει στήριξη και φροντίδα σε γυναίκες που βιώνουν αυτήν τη φυσιολογική μετάβαση στη ζωή τους. Συζητά τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και στον ψυχισμό των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και προσφέρει ενδεχομένως θεραπευτικές επιλογές για τη διαχείριση των συμπτωμάτων.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Μέσα από την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, η δρ. Αμέτ Ογλού διασφαλίζει ότι οι γυναίκες θα λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών φυσιολογικών μεταβατικών περιόδων της ζωής τους.  
     
     
    2541066091